2010. július 18., vasárnap

Tómánia

Mikey a vízben ön- és közveszélyes.A karomat úgy megkarmolta, hogy kék, zöld és lila színekben pompázik...gyönyörű.
Mindenképpen el kell foglalni őt a vízben. Erre jó a frisbee, de az is bejön neki, ha a képébe fröcskölünk :)
Ha nem tesszük, akkor cápa módjára köröz az ember körül...
Végre készült pár kép:
Royal Canin reklám :)

Támadáás:

2010. július 14., szerda

Heti (nem piaci) összefoglaló :)

Hétvégén Délegyházán voltunk. Régóta terveztük, hogy megnézzük, mi van arrafelé. Hallottuk, hogy szép hely, de még annál is szebbnek bizonyult. 6 tó, amin jórészt horgászok tevékenykednek, de találtunk egy "strandot", ami elég nomád, de nekünk pont megfelelt. Beugrók vannak a nádasban, kicsik, nagyok, minden család külön beugrót foglalt, így nem zavartuk egymást. A tó partja kavicsos, a víz egyenletesen, de gyorsan mélyül, és a tó vize......szenzációs. Az 50 fokban is hűsít, és van olyan tiszta, mint Velence. Mikey órákig úszott, a frisbee-vel bármire rá tudtuk venni, de mivel eleve vízbolond, nem kellett neki könyörögni. Neki való volt a part, mert szépen be tudott sétálni, ha elfáradt, gyönyörűen önállóan partra úszott. :))

Aztán ma olyan napunk volt, hogy nem tudtunk itthon maradni, este hatkor lerobogtunk Velencére a makival együtt. Dög meleg volt, és ellentétben a délegyházi tóval, sajnos a Velencei tó hőmérséklete már nem az, ami hűsíti az embert. Ettől még nagyon jól esett csobbanni, Mikey sem habozott, megint addig húzta, míg már jártányi ereje nem maradt, de akkor is úgy kellett a kantárjánál fogva kiszedni a vízből. :))) Nem is kutya ez, hanem kacsa :)))
Levezetésképpen kiültünk enni egy gyrost, aminek a végét már kapkodtuk, mert zabáltak a szúnyogok. Miután ettünk, Mikey is kapott egy adag husit pitával, a nyaralók csak lestek, h milyen élete van ennek az ebnek. :))

Képek nincsenek a pancsiról, mert a gép mindig a döntő pillanatban marad itthon, de a tegnap esti sétáról cudar képek készültek, rakok abból párat.Ezért szeretünk itt lakni :)



És egy kis plusz így estére, ezt ma hallottam, és nagyon igaz:

"Every time we're down
You can make it right
And that makes you larger than life"