2010. június 6., vasárnap

Esős szabadság, hosszú hétvége

A szabadság remekül telt, konkrétan végig szakadt az eső. A hétvégére megkegyelmezett az időjárás, és pénteken már engedett minket kimozdulni. Köszönjük szépen.
Pénteken megint a Strázsában jártunk, szépítkeztünk és Mikeyt szocializáltuk :) Ez a kis hülye tiszteletlenül viselkedett Árnyékkal, aki igazán nem érdemelte meg, de az öregúr szépen helyretette a kis padavant.
 Persze ne felejtsem el megemlíteni Böbét sem, aki a szívünk csücske lett egy szempillantás alatt, és súlyos fejtörést okoz nekünk.
 Aztán szombaton agility.....nos rengeteg kép készült, csak sajnos egyik sem rólunk, akik edzettünk, ugyanis Apa magánszorgalomból füvet nyírt a pályán, jó móka volt. Itt említeném meg, hogy mintha 4 ingyen alkalmat említett volna valaki, cserébe a jócselekedetért. :)
 A lényeg, hogy Mikey ügyesen szlalomozik, és ha engedi, hogy figyeljek a feladat kiosztásánál, akkor nem tévedünk el a pályán, ahogy történt az szombaton nem egyszer (és még csak kb 5 akadály van a pályán.......no komment).
Végül, hogy legyen mire emlékezni, mikor holnap ismét dolgozni megyünk, elmentünk ma Hűvösvölgybe édes hármasban kirándulni egy kicsit. A terv egész más volt a mai napra, de így alakult. A fű derékig ért, de nagyon jó volt a napsütés és a csönd, ami ott körülvett minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése