2010. április 10., szombat

Fehérkutya kirándulás és agility

Tegnap szabin voltam, így kihasználtuk az időt az aktív pihenésre. Rám fért, így a nagy váltás előtt.
Nagyon szép idő volt, és mivel még két gazdit rá tudtam beszélni a kiruccanásra, jót kirándultunk a Hármas-határhegyen. Pokrócos piknikes, fehérkutyás kirándulás. 2 parson és 2 jack találkozója volt ez, ami mindig nagyon jó hangulatban telik, mellettük nem lehet unatkozni.
Mikey igen önállónak érezte magát, és ennek megfelelően viselkedett, csak a fehér foltot kellett keresnem a távolban, hogy tudjam, éppen hol kószál. Aztán megunta és végül élvezhettük a társaságát mi is. :))
Nagyon jó, hogy vannak a közelünkben fajtatársak, jó őket együtt látni, és jó beszélgetni olyanokkal, akik ugyanazokkal a nehézségekkel szembesülnek, amikkel mi is, és hasonló programokat szerveznek a kutyáknak, mi közben mi is jól érezzük magunkat. Szóval örülök az új barátaimnak, Mikey pedig az ő új barátainak.
 Klikker:


Nagyon jól viselkedett, találkoztunk mindenféle idegen ebekkel, és olykor egyedül, olykor a jelenlétemben, de helyesen döntött, nem esett neki senkinek. A kirándulás végére térdig lógott a nyelve. :))
Egy kullancsot hazafelé kidobtam róla a kocsiból egy piros lámpánál, de ez a teljes statisztika, a hegy viszonylag nyugis ilyen szempontból.
Lassan annyira jó kutya lesz, h újra el kell gondolkodnunk egy örökbefogadáson, mert félek, lassan unatkozni fogok mellette. :)))
Közben készülünk a vizsgára, már mennek a kézjelek, csak még a távolság nem elég jó. Legközelebb kipróbáljuk agilityn a távolugrót, Kriszta szerint sima ügy, nem nehéz akadály.

Ma voltunk edzésen. Jó volt, de múlt héten jobban ment. Szerintem fáradt volt még a kirándulás miatt, és én sem voltam százas, meg el is késtünk, és így nem volt ideje játszani a többiekkel. Ennek örömére minden körünk előtt körbeszaladt, és mindenkinek köszönt, gondolom közölte, h most Ő jön. 
Kipróbáltuk a zsák-kúszót. Féltem, hogy nem megy majd bele, de nem torpant meg, végigfutott, aztán már magától is beszaladt.  Szlalomoztunk is, megy, de vezetni kell. Nem tudom, mennyi idő, de nehezen hiszem el még mindig, hogy ez egyszer önállóan is menni fog neki.
Ma főként ugróakadály volt, forogtunk mindenfelé, elég nehéz volt időnként, de minden formáció sikerült végül.
 Várakozik:

 Ugrik:

Mehetnénk hétköznap délutánonként is........bárcsak olyan munkahelyem lenne, ahol velem lehet, akkor nem lenne gond. Budaörsről 10 perc a kutyasuli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése