2010. április 1., csütörtök

Vizsgatervek

Azt hiszem, hogy megérett az elhatározás, május 9.-én újra K99 vizsga lesz, benevezünk ügyességi 3-as szintre. Úgy látom, hogy megvan a tudás hozzá, csiszolgatni kell, de addigra össze tudom rakni.
Az ötletet a népszigetisek adták, versenyeznek ebben az ágazatban, cudar lenne lepipálni őket, persze sunyin, mert nekik nem szólok, hogy nevezünk :)))

Amit tudni kellene: apport 5 méterre; 10 méterről kézjelre ültetés, állítás, fektetés;15 méterre bójához küldés; megállítás 20 méterről, kijelölt sávban ültetés; + 3 akadály - "A" palánk, görbekúszó és távolugró.
A távolugrót még sosem csináltuk, de szombaton majd kipróbáljuk. :)
A bójához küldéssel van egy kis gond, ugyanis megcsinálja a feladatot DE a végén beapportírozza a bóját. :)) Nahhh, ezt nem kéne.:)

Ügyességiből 2-es szint már van, ezzel a 3-assal most visszarázódunk kicsit, és még az is lehet, hogy bevállalunk egy engedelmes 4-est is.
Az engedelmes jórészt menetelésből áll, ami megy is. Egy probléma van, a csoportkerülés, amit gyakorolni kellene, mert nem hiszem, hogy tudna láb mellett jönni póráz nélkül úgy, hogy kutyás csoportokat kerülgetünk....
Meglátjuk, ha ügyesek vagyunk, akkor májusban, ha nem, akkor majd ősszel.

1 megjegyzés:

  1. No, drága, ha én gyöngyül beszélek, akkor Te kutyául, szinte egy mukkot se értek.Nem elég, hogy kúszni kell szegény Mikey-nak még görbén is. Kijelölt sávban ültetés???? Mit virágot ültet??? No, majd jövök ide tanulni, hogy tudjak egy kicsit kutyául is.:-))))))

    VálaszTörlés