2010. május 10., hétfő

Vizsga helyett Budai hegyek

Egyik szemem sír, a másik nevet. Jól megjártuk a vizsgával, mert a nevezés napján tették közzé a kategóriákat és a nevezhető szinteket. Természetesen pont az általunk megcélzott és begyakorolt szintet nem rendezték meg, így végül be sem neveztünk. Mérges voltam, mert előtte direkt megkérdeztem......na mindegy.
Nem sokáig sírdogáltunk itthon, rendeztünk helyette egy kirándulást. Fogtuk a barátnőinket, és ahogy szoktuk, nem kíméltük őket. :) Gazdagrét, Irhás árok, Ördögorom, Széchenyi hegy, Normafa, Jánoshegy, persze gyalog, az erdőben ahogy kell. A russell túra elbújhat mellettünk, akkorát mentünk, h a lábaink majd' leszakadtak, mire leértünk.
Hősiesen másztunk, a kutyák persze a távot nem egyszer teljesítették, irigylésre méltó kondival és energiamennyiséggel rendelkeznek. Lehet, hogy ha Acanát és Pro Plant ennénk, nekünk is így menne? :)
Jó volt kicsit édes négyesben kimozdulni, még ha lihegtünk is sokszor, de legalább tudtunk beszélgetni, világot megváltani.
Hazafelé kisvasutaztunk Hűvösvölgyig, mert gyalog már nem ment volna. Hihetetlen, hogy még mindig vannak gyerekek, akik a vasúton dolgoznak, tisztelegnek és jegyet árulnak, udvariasak, jól neveltek, kész felüdülés ilyet látni.
Madonna kápolna:
Mi:
Ezért utálni fog, de nem baj, szerintem ez egy tökjó kép:
Ők:

Nagyon jól éreztük magunkat, Mikey délutánra kidőlt, bevackolt a fotelba, és bevágta a szunyát.

Épp ma kiabáltam el, hogy a túrán nem volt a kutyán kullancs, erre a ma esti sétáról megint hoztunk egy dögöt haza, már benne volt, de ki tudtuk szedni, és végül a mágián végezte ez a nyomorult is. Nem hiszem el, hogy nincs egy szer, ami 100% védelmet nyújt ezek ellen a dögök ellen!! Azt hiszem visszatérünk a Frontline-hoz, eddig az tűnt a leghatékonyabbnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése